Reservering

Word kapitein van uw eigen boot. U heeft geen ervaring of vaarbewijs nodig: zo eenvoudig is het! Bij aankomst leggen wij tijdens een korte demonstratie alles over de boot uit, waarna u kunt gaan genieten van uw vakantie op het water!
Lijkt het u wat voor de volgende vakantie met gezin, met z’n tweetjes of met vrienden ?
Bekijk snel onze video om te zien hoe u de sluizen kunt bevaren en wat een avontuur uw Vakantieboot vakantie gaat worden! U heeft voor een Vakantieboot vakantie geen vaarbewijs nodig, zo kan iedereen zonder ervaring ook geniet van het relaxte leven op het water.
Kijkt u een rond op onze web site. Mailt u ons dan waar uw wilt varen, met hoeveel volwassenen, kinderen onder 18 jaar en senioren 60+, per enkele reis of vice versa en wij mailen u een lijstje van beschikbaarheid met huurprijzen en andere details. Zodra u een keuze heeft gemaakt ontvangt u eerst een vrijblijvende Optie van ons die u binnen 5 dagen in een Reservering kunt omzetten door 40 % aanbetaling van de huubprijs + eventuele verzekeringspremie(s) Het definitieve reserveringsformulier wordt u daarna, na ontvangst van de (aan-)betaling binnen 5 dagen, per post, per fax of als aanhangsel per e-mail toegezonden. Pas als aan deze betalingsverplichting is voldaan dan is dit contract bindend voor beide partijen en is er sprake van een reservering.
Door (aan)betaling verklaart u dat u de Algemene Voorwaarden heeft ontvangen en dat u met de inhoud ervan akkoord gaat.