Informations

Verblijf op onze huurboten in 9 stappen

1/ Kijk waar, wanneer en met wie u wilt gaan.
2/ Vind het vaargebied door bestemming aan te klikken
3/ Vind de boot die geschikt is door de vloot aan te klikken
4/ Raadpleeg de huurtarieven, de voorwaarden en zeer belangrijke aanvullende informatie (ook op de 3 pagina’s “de ervaring” staan belangrijke gegevens voor u.)
5/ Vul het voorlopige reserveringsformulier in of, als u er nog niet uit bent en ons eerst nog wat wil vragen, klik op informatie alvorens stap 5 te nemen
6/ Na ontvangst van uw voorlopige reservering (dit kan ook gewoon per e-mail) sturen wij u een voorlopige reserveringsovereenkomst die 7 dagen geldig is.
7/ Om de reservering bindend te maken dient de aanbetaling van 40 % inclusief eventuele verzekeringspremie op onze rekening te zijn bijgeschreven.U geeft daarmee te kennen de Algemene Voorwaarden te kennen en ermee akkoord te gaan.
Dan pas is er sprake van een reserveringsovereenkomst tussen beide partijen en de bevestiging daarvan wordt u direct toegezonden, vergezeld van informatie over de vertrek- en aankomstbasis.
8/ Als uiterlijk 5 weken voor vertrek de resterende 60 % op de bankrekening is gestort ontvangt u per omgaande een Voucher als Bewijs van Reservering.
9/ Mochten er vragen zijn tijdens uw vakantie belt u dan eerst de Basis Manager (dit nummer krijgt u van ons). Als er dan nog onduidelijkheden zijn aarzelt u dan niet om Vakantieboot.nl te bellen. Gelukkig spreekt men op vrijwel alle bases engels.
Ons e-mailadres is: info@holidayboat.net  Ons telefoonnummer is +31 6 4708 2691

sdr

Bourgogne vaarvakantie
Mila wacht op de bemanning van onze huurboot in Digoin, Bourgogne, Frankrijk

Bekwaamheid

De kapitein aan boord dient meerderjarig te zijn en is verantwoordelijk voor het materiaal dat hem/haar is toevertrouwd. De verhuurder behoudt zich het recht voor de overdracht van de boot te weigeren aan enige huurder die niet in staat wordt geacht de verantwoording te waarborgen. In dat geval zal u een teruggave worden voorgesteld van het verblijfsbedrag, verminderd met elke mogelijke van toepassing zijnde schadevergoeding.

Leest u pagina’s 64-66 in onze brochure die u online kunt bekijken of downloaden
Zie hiervoor de link “brochure” op deze web site