België

Vlaanderen
Ontdek Vlaanderen vanuit de basis van Eeklo, een gastvrije streek met onverwachte rijkdommen, vooral de regionale kanalen- en kastelenroute, de valleien van de Ijzer, de Leie en de Deule. De Leiestreek was en blijft een bron van inspiratie voor talloze kunstenaars.

Vertrekhaven: Eeklo

Kaart van België

Toeristische attracties

• Kortrijk: haar klokketoren met 48 carillons, haar Broel torens, haar Saint- Martin en Notre-Dame kerken
• De oude Leie: een klein kanaal tussen Deinze en Gent is mooi om te varen met de boot: mooie huizen met tuinen, bloemen, restaurants, ligplaats in Sint Maartens Latem, Astene.
• Doornik: haar klokketoren, haar kathedraal, het grote stadsplein • Veurne: historische stad
• 680 verschillende soorten bier, zeevruchten, Belgische frieten, Brusselse wafels, pralines en chocolade
• Brugge: de kunsten van Brugge, reitjes, het Begijnhof en het Minnewater, de Onze Lieve Vrouwe kerk, het belfort, Sint Salvators kathedraal, de Burg en het stadhuis, haar chocoladewinkels, het chocolademuseum
• Gent: haar nachtverlichting, de Sint Bavo kathedraal met haar artistieke meesterwerken, de Sint Michielsbrug, het grafelijk kasteel, het belfort, de Graslei, Patershof: de middeleeuwse wijk
“en passant” de Belgische bieren:
leg onderweg uw rivierjacht af en toe aan de kant en ontdek de belgische bieren. Huur uw boot met verstand van veiligheid en cultureel erfgoed van Vlaanderen en WalloniëOntdek Vlaanderen vanuit de basis van Eeklo, een gastvrije streek met onverwachte rijkdommen, vooral de regionale kanalen- en kastelenroute, de valleien van de IJzer, de Leie en de Deule. De Leiestreek was en blijft een bron van inspiratie voor talloze kunstenaars.

Beschikbare boten:
PREMIUM
3 Tarpon 37 Duo Prestige 4/6 pers
CLASSIC
12 Ryna Cruiser 1400 9/11 pers
15 Tarpon 37 N 7/9 pers
24 Tarpon 32 6/8 pers
30 Linssen 33.9 AC 4/6 pers